понеделник, 28 септември 2009 г.

Какъвто е часовникът, такъв е и собственика / As is the clock, so is the owner



Задължителните мъжки атрибути: часовник, пръстен, вратовръзка издават характера на притежателя си. Ако умеете да разгадавате символиката им, че научите много за човека срещу вас.

• Мъжът, предпочитащ да носи часовник с квадратна форма, се подчинява на постановката “длъжен си!” Той се ръководи от планове, инструкции. Обича да планира всичко - от работния си ден до живота си изцяло. Най-подхожда за точни бизнес-дами.

• Собственикът на часовник с кръгла или закръглена форма е спокоен, уравновесен, доброжелателен. Най-добър вариант за романтични госпожици.

• Ако човек носи часовник с триъгълна форма, може да се каже, че е ориентиран към лидерство. Честолюбивите му устреми, стремежи за успехи и победа, стремеж към властта могат да се проявяват във всичките му сфери на живот. Стреми се да изпъква, за да го забелязват, да му обръщат внимание, затова избира часовник с такава рядка форма. Подхожда за жени, които разчитат мъжът да бъде лидер в двойката.

• Правоъгълния часовник говори за човек, който не обича промените. Такива хора са упорити, търпеливи, фундаментални, умеят да чакат. До тях трябва да е жената-майка, готова да се посвети на мъжа, децата и дома.

• Какво може да се каже за тези, които въобще не носят часовник? Това са щастливи, безгрижни хора. Но преди да се обвържете с тях, трябва да сте на ясно, че те не обичат да поемат задължения и отговорности.

As is the clock, so is the owner

Statutory male attributes: watch, ring, tie nature of the issue to the holder. If you know how to decipher the symbolism them they learn a lot about people against you.

• Man, prefer to wear a watch with a square shape is governed by the play "his duty" He is guided by plans, instructions. Likes to plan everything - from working day to your life fully. Most suitable for accurate business ladies.

• The owner of a watch with a round or rounded shape is calm, balanced, well-wishing. Best option for a romantic ladies.

• If a person has a clock with a triangular shape, one can say that it is oriented leadership. Broke his ambitious, aspirations for success and victory, striving for power can manifest in all its spheres of life. To try to stand out to him noticed him paying attention, so choose a watch with such a rare form. Suitable for women who rely on man to be a leader in the pair.

• rectangular clock talks about a man who dislikes change. Such people are tenacious, patient, fundamental, know how to wait. To them should be mothers, ready to devote herself to her husband, children and home.


• What can be said for those who do not wear a clock? They are happy, carefree people. But before you bind them, you must be clear, they do not like to assume duties and responsibilities.

Няма коментари:

Публикуване на коментар